header

Välkommen till Samblabloggen

2019/10/18       13:38

Känner du att det finns tillfällen då du har dålig koll på dina utgifter, ditt pensionssparande eller att du kanske skulle vilja investera pengar, men är osäker på hur du ska gå tillväga? Då är du inte ensam. Vi på Sambla vet att ens privatekonomi ibland kan kännas svår att hålla stenkoll på. Att ta avgörande beslut kan, inte minst sagt, kännas jobbig och tråkig att ta tag i.

Dålig framförhållning, ovetskap och generellt ointresse kan öka risken för att fatta dåliga ekonomiska beslut. Men vare sig om du vill få bättre koll på ditt fondsparande eller har svårt att få lönen att räcka en hel månad tror vi att med relativt enkla medel, såsom tips och vägledning, kan hjälpa många att göra mer medvetna val. Ju bättre koll du får, desto större chans kan du påverka och se till att spara pengar, men även kunna unna dig något då och då.

Därför har vi på Sambla bestämt oss för att försöka göra det roligare för dig att hålla koll på allt du behöver veta om din privatekonomi. Vi vill minska risken för tråkiga överraskningar i slutet av månaden och istället bidra med tips och råd på småsaker i vardagen som kan göra stor skillnad. I vår blogg kommer du att få lära dig om allt som rör lån, privatekonomi, senaste nytt inom ekonomi men också ta del av smarta tips och guider. Oavsett ålder och livssituation vill vi kunna ge inspiration och kloka råd - allt för att du ska undvika få oförutsedda utgifter och istället få pengar över till annat.

Vi hoppas att du är lika taggade som vi att lära dig mer. Trevlig läsning önskar vi på Sambla!


 kr

år 
5000
150000
600000
Jag vill samla lån
     
Cirka månadskostnad
1738 kr
Exempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. Annuitetslån 150 000 kr, 10 år, nom. ränta 6,95%, start-/aviavg. 0 kr ger eff. ränta 7.18%. Totalkostnad: 208 532 kr eller 1 738 kr/månad (120 avbet.). Återbet. tid 1-20 år. Nom. ränta 2,95%-29,90%.


trustedTryggt och säkert