header

Så blir du fri från skulder snabbare

2019/11/07       11:00

Numera är det väldigt enkelt att ta ett lån. Lika lätt som det är att klicka hem en ny tröja kan du ansöka och få pengar på ditt konto på bara några minuter. Att köpa något på avbetalning är oftast helt riskfritt, men det kan även leda till fler spontanköp. Det i samband med ett lån för att finansiera en renovering, en ny bil eller kanske en resa kan bli dyrt att betala av varje månad. Risken är stor att kostnaderna blir så pass stora att det blir allt mindre pengar kvar i plånboken.

Vad betyder samla lån?

Det har blivit allt mer vanligt att samla sina befintliga lån och krediter hos en och samma bank. När du samlar dina lån och krediter tar du ett privatlån som motsvarar totalsumman för de mindre lånen och krediterna. Om du tar hjälp av en låneförmedlare, exempelvis Sambla, kan du enkelt jämföra ett flertal banker och långivare för att se vilken långivare som erbjuder bäst villkor. I de flesta fall resulterar ett lån, istället för fler mindre lån, en mycket lägre ränta, som i sin tur gör stor skillnad med ens månadsbetalning. Med en lägre månadskostnad får du mer pengar över, pengar som istället kan gå till sparande eller avbetalas på ditt nya lån så du blir fri från skulden snabbare.

Hur gör man för att samla sina lån?

Som beskrivet ovan är det väldigt enkelt och okomplicerat att samla sina lån. Allt du behöver göra är att fylla i ansökan med dina personuppgifter samt hur mycket du vill låna. Du slipper själv att leta runt, jämföra och förhandla med enskilda banker och långivare. Det gör vi på Sambla åt dig, helt kostnadsfritt!

Bli erbjuden bästa möjliga bud

Sambla hjälper flera tusen svenskar till lägre lånekostnader varje vecka genom att jämföra över 35 olika långivare. Inom ett dygn har alla långivare lämnat sitt skräddarsydda bud och du kan i lugn och ro välja fritt bland alla erbjudanden. När och om du bestämmer dig för att ta ett lån kan du signera lånehandlingen med BankID. Svårare än så är det inte för att du ska ha alla dina lån samlade med en mycket lägre ränta.

7 fördelar med att samla lån genom Sambla:

  1. Bli av med avbetalningar, smålån och krediter
  2. Samla alla lån på ett ställe
  3. Få en bättre överblick på dina utgifter
  4. Få en lägre månadskostnad
  5. Endast en kreditupplysning hos UC
  6. Snabb utbetalning
  7. Det är enkelt och smidigt

 kr

år 
5000
150000
600000
Jag vill samla lån
     
Cirka månadskostnad
1738 kr
Exempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. Annuitetslån 150 000 kr, 10 år, nom. ränta 6,95%, start-/aviavg. 0 kr ger eff. ränta 7.18%. Totalkostnad: 208 532 kr eller 1 738 kr/månad (120 avbet.). Återbet. tid 1-20 år. Nom. ränta 2,95%-29,90%.


trustedTryggt och säkert